Afhent og byt i Butik Afhent og byt i butik

Billedfremkaldelse

Bogide _banner _foto

Produktbeskrivelse

Dine billeder bliver trykt på eksklusivt fotopapir, der er fremstillet ved hjælp af en professionel eksponeringsmetode.

Det højhvide og særligt kontrastrige fotopapir egner sig, takket været dets flotte farveglans, godt til enhver eksklusiv billedfremkaldelse.

Langvarig lysbestandighed, kombineret med en fremragende eksponering, garanterer dig den bedste billedkvalitet.

 

Produktinformation

Materiale: Fotopapir i standard- eller luksuskvalitet

Sideforhold:
Det er indstillingen af dit kamera, som afgør sideforholdet på dine billeder. Sideforholdet refererer til forholdet mellem længde og bredde på dine billedfiler, og det er dermed også sideforholdet, som afgør længden på dine billeder. Om dine billeder bliver f.eks. 10x13 cm eller10x15 cm afgøres således af, hvilket sideforhold dit kamera er indstillet til.

Sådan printes dine billeder! Klik her

 

 

Cewe Fotobog
   
   
   
   
   
   
   

 Se i øvrigt hvad vi ellers kan tilbyde!

 
Billeder

Fremkaldelse af digitale billeder

Du kan vælge mellem standard- eller luksuspapir samt 5 forskellige størrelser. Med en farvet kant efter eget valg kommer dine billeder til at fremstå ekstra flotte.

Cewe _fotobog

CEWE FOTOBOG

Du kan med en CEWE FOTOBOG bevare dine skønneste oplevelser på en hel speciel måde. CEWE FOTOBOG fås i 9 forskellige formater. En CEWE FOTOBOG der kan nydes igen og igen.

 

Kort _og _invitationer

Kort og invitationer

Her er kort og invitationer til en hver anledning, lige fra årets store fødselsdag til bryllup eller konfirmation. En invitation med et personligt billede på modtages med glæde.

Fotokalender

Fotokalender

Vælg din favorit fotokalender blandt talrige størrelser, designs og papirformater. Om det skal være en fotovæg- , fotoplanlægnings- eller fotobordkalender bestemmer du selv.

 

Vaegdekoration

Vægdekorationer

Giv dit hjem et personligt præg. Få dine egne digitale billeder til at blive en unik vægdekoration. Hvert billede vil blive fremhævet på eleganteste vis. Det kan være som kvalitets plakater i XXL, indrammet og på lærred eller som det fornemme Gallery Print.

Fotogaver

Fotogaver

Få dine egne digitale billeder trykt på produkter - alt fra mobil og iPad Covers, krus, drikkedunk, puslespil, puder til notesbøger m.m. Så masser af ideer til fotogaver for både børn og voksne.

jcb